Om Oss

OM OSS

VILKA ÄR TWENTYNINERS CREW?

TwentyNiners Crew är en ideell förening med drivna och engagerade medlemmar som jobbar för att främja motorintresset främst bland ungdomar i Nordöstra Skåne.

Detta gör vi dels genom att skapa unika motorevenemang och på så sätt ge motorintresserade en mötesplats. Vi har även ett samarbete med Fryshuset Östra Göinge där vi hjälps åt att ordna olika aktiviteter och engagera ungdomar.


Namnet TwentyNiners har en viss anknytning till Kristianstad-trakten och vi valde medvetet ett namn som får oss att sticka ut i mängden. Exakt vad det står för spelar egentligen mindre roll men lite av vitsen med namnet är att väcka en viss nyfikenhet.


För oss i TwentyNiners Crew är det viktigt med gemenskap och vi hittar även på saker utanför motor-intresset. Vi har en tro att när vi har roligt ihop så blir allt vi gör bättre.


Vi hittar även på diverse projekt inom föreningen där vi lägger ihop pengar och sätter upp mål som vi ska försöka uppnå, ett exempel på detta är vår Burnoutbil som vi hade en budget på 3000kr, en tidsram på 3 veckor och målet var att vinna burnouttävlingen på ett lokalt evenemang och inställningen att det viktigaste var att vi hade roligt. Eftersom detta projektet lyckades så bra har vi redan planerat några nya projekt.Är du intresserad av att gå med i TwentyNiners Crew? Skicka då ett mail till info@29crew.se eller ta kontakt med oss via facebooksidan!

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Fryshuset Östra Göinge

Fryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen!
Vi skapar gemenskaper där unga syns, hörs och räknas. På denna grund bedriver vi ett 50-tal olika verksamheter inom områdena; Ungdomskultur, Föredöme och framtidstro, Skolor samt Arbete och entreprenörskap.


TwentyNiners samarbete med Fryshuset Östra Göinge ger oss en större möjlighet att nå ut och engagera motorintresserade ungdomar i området. Vårt mål är att skapa en gemenskap och involvera unga förmågor i vårt arbete så att vi skapar möjliheter för framtiden.

Ivögården

Ivögården erbjuder allt från boende, restaurang, festlokal, vingård och uthyrning av båt/kajak.


Här kan man göra allt från fiskeweekend, vandring, konferens, äta lyxiga middagar eller varför inte gifta sig?


TwentyNiners samarbete med Ivögården innebär att vi har möjlighet att ha våra möten i deras fina lokaler och är enormt uppskattat av TwentyNiners medlemar.

VÅRA PROJEKT

PROJEKT 1 "Burnoutbilen":

BMW E36 318 Compact

TwentyNiners BMW Compact var vårt första projekt.

Idén var att köpa en så billig bil som möjligt och bygga om den på en snål budget för att kunna tävla i Burnout-tävlingen på Tyskbilsträffen 2018.

Medlemmarna la ihop totalt 3000kr och en gammal BMW som sett sina bästa dagar inhandlades för 2000kr.


För att kunna tävla i Burnout-tävlingen så svetsades diffen och inredningen bak rensades ut. Vi kapade upp ett hål i motorhuven för att förbättra kylningen till motorn.


För att sedan göra den lite häftigare stoppade vi i ett par gamla rallystolar och en sportratt, utvändigt fick den ny lack, vinge, tonade lampor, 18" M3-fälgar, sportljuddämpare bak, golf3 frontläpp, dekaler, tonade rutor osv.


Allt klarades av på budgeten av 3000kr och bilen tog hem segern på Tyskbilsträffens Burnout-tävling.

Copyright © All Rights Reserved